Cercar en aquest blog

dimarts, 28 d’octubre de 2014

PROGRAMA LA DIPU TE EUROBECALa Diputació de València posa en marxa el “Programa La Dipu Te Eurobeca”. Aquesta iniciativa va adreçada a joves fins a 30 anys de la Província de València, amb titulacions de llicenciat, diplomat, graduat..., i amb un coneixement d’idiomes de la Unió Europea, perquè gaudisquen d’una oportunitat de treball a l’estranger durant un període determinat. 

En total es repartiran 40 beques amb una durada de 5 mesos i una dotació econòmica de 1500 euros bruts al mes. Els llocs de treball assignats seran institucions públiques o privades de la Unió Europea.
Per a més informació i consultes podeu visitar-nos a l’Espai Jove d’Aielo de Malferit o cridar-nos al telèfon 648 28 96 28. 

Tota la informació la podeu consultar a la web de la Diputació de València al següent enllaç:

VIDEO DE LA "I VOLTA A PEU A AIELO DE MALFERIT"


VIDEO DE LA "I VOLTA A PEU A AIELO DE MALFERIT"

https://www.youtube.com/watch?v=-WlA3kBtk40

Autor: Vicent Esteve


II CONCURS DE DIBUIX FESTES DE SANT ANTONI 2015

Del 3 de novembre al 2 de desembre de 2014

L'Associació de Festers de Sant Antoni organitza el "II Concurs de Dibuix" per a tots els alumnes de 2n i 3r cicle d’Educació Primària del CEIP Sant Josep de Calassanç.

Podeu consultar les bases del concurs al CEIP Sant Josep de Calassanç o a l'Espai Jove.


Nota informativa Esplai 2014 - 2015HALLOWEEN 2014  A L’ESPLAI D’AIELO DE MALFERIT

El passat divendres 24 d’octubre es va celebrar el Halloween per a xiquets i xiquetes, d’edats compreses entre els 8 i els 14 anys, en la localitat d’Aielo de Malferit. L’activitat, patrocinada per l’Ajuntament d’Aielo de Malferit i organitzada per l’Associació Joves per la Diversió, va comptar amb la participació d’aproximadament 130 usuaris i uns 30 monitors i monitores a càrrec de l’Associació.

L’activitat va consistir en una “nit de la por”, amb un recorregut terroríficament ambientat des de la Barceloneta fins a l’antiga Central Hidroelèctrica, passant per l’actual llit del riu Clarià. Durant el recorregut els xiquets van poder gaudir de l’experiència d’aquest tipus d’activitat en el medi natural, junt amb els companys i monitors que els acompanyaven en tot moment al llarg del camí. En finalitzar els xiquets i els monitors varen gaudir d’un bon sopar en l’Espai Jove per acomiadar-se, mentre revivien els moments més divertits i es narraven els esglais més destacats. 

L’associació Joves per la Diversió ha quedat molt satisfeta amb el resultat obtingut, i espera poder acollir a tan gran nombre de participants en properes edicions d’aquesta i altres activitats.  

Segons la Regidora d’Educació, Estela Albert Borderia, “és d’agrair el gran esforç i la dedicació que l’Associació de Joves per la Diversió està desenvolupant dintre de l’activitat d’Esplai 2015, perquè temporada rere temporada es veu créixer de manera exponencial el nombre de participants i el sentiment de grup que entre ells es crea. Activitats educatives com aquestes s’han de promoure per oferir una resposta adequada de les necessitats dels nostres infants”
 

 En Aielo de Malferit, a 28 d’octubre de 2014

Nota de premsaI VOLTA A PEU A AIELO DE MALFERIT

El passat dissabte 25 d’octubre va tenir lloc a la localitat d’Aielo de Malferit la “I Volta a Peu”, integrada dintre del “VI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall, d’Albaida 2014”, sent l’última prova puntuable del Circuit.

A les 18 hores es donà l’eixida, des del Passeig de l’Eixample, a una carrera d’aproximadament 8.600 metres que va transcórrer pels principals carrers de la localitat, en un circuit totalment urbà al qual els atletes donaren dues voltes. Una volta a peu de les més ràpides i planes del circuit, amb un kilòmetre costera avall que exprimia al màxim la velocitat dels participants, fent que els primers classificats baixaren de la barrera dels 3’ en eixe tram.

La cursa d’Aielo de Malferit va batre el rècord d’inscrits a un esdeveniment del Circuit. Al voltant de 500 atletes creuaren el punt de meta en una cursa que va celebrar la seua primera edició, i que te una clara projecció de consolidar-se en el circuit comarca.


 L’acte va concloure amb l’entrega de trofeus per categories, destacant la bona participació d’atletes locals com ara Cristian Francés i Berta Borderia, guanyadors en la categoria sènior i local. Ferran Vicent, 2n classificat en la categoria junior i 2n local. Vicent Sanchis i Mª José Calero, tercers locals i Mariola Calero, 2n local. Durant l’acte l’Alcalde va fer entrega al president del CA Tira Tu Davant, Vicent Sanchis Sempere, d’un recordatori en motiu de la I Volta a Peu. Tot seguit es va procedir al sorteig de la rifa de material esportiu i del txec en valor de 200 euros per fer servir en Rull Interesport.

En paraules de l’Alcalde de la localitat José Luis Juan Pínter, “es tot un plaer haver gaudit d’una cursa tan participativa i tan ben organitzada, on moltíssima gent del poble ha col•laborat perquè l’esdeveniment eixirà perfecte. Tenim un club jove amb molts membres i molta força que continuarà apropant a la gent del poble el món de l’atletisme popular i cuidant eixos menuts als que de segur els espera un futur dintre d’aquest esport. En definitiva estic agraït pels esforços que el club Tira Tu Davant, els voluntaris, el col•laboradors i la policia local, han realitzat per aconseguir l’èxit en un esdeveniment d’aquesta magnitud.” 

En Aielo de Malferit, a 27 d’octubre de 2014

dijous, 23 d’octubre de 2014

RECORDATORI I VOLTA A PEU A AIELO DE MALFERIT

Recordar-vos que la inscripció a la cursa finalitza hui dijous dia 23 d’octubre. Per tal de formalitzar la inscripció cal omplir el formulari i validar-lo al següent enllaç:

https://www.somesport.org/mancovall/elotrans14.php

D’altra banda és imprescindible realitzar el pagament per TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA a l’entitat Cajamar o per TPV virtual a la mateixa web.

Us esperem a tots i a totes!

dimarts, 21 d’octubre de 2014

CURS DE MONITOR DE FUTBOL BASE
Nota informativa I VOLTA A PEU A AIELO DE MALFERIT

Es prega a tots els veïns d'Aielo perquè llegiu aquesta nota informativa al voltant dels estacionaments, la circulació i altres aspectes importants durant la realització de l'esdeveniment.

AFEGIR que les senyalitzacions i els avisos pertinents es posaran a partir del proper dijous dia 23 d'octubre.


dimarts, 7 d’octubre de 2014

I Volta a Peu a Aielo de MalferitI VOLTA A PEU A AIELO DE MALFERIT
Dissabte 25 d’octubre

El Club d’Atletisme Tira tu Davant, junt amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, organitza la “I Volta a Peu a Aielo de Malferit”. L’esdeveniment popular es celebrarà el dissabte 25 d’octubre a les 18 hores de la vesprada pels carrers de la localitat, en un circuit urbà d’aproximadament uns 8.700 metres.

HORA D’EIXIDA: A les 18 hores des l’Eixample
RECOLLIDA DE DORSALS: El mateix dia de la prova a partir de les 17 hores junt al llar dels jubilats i el Centre de Dia.
CATEGORIES: Tant en categories masculines com femenines; Junior, Sènior i Veterans. 
TROFEUS: Per als tres primers classificats de cada categoria.
PREU: 3 euros
INSCRIPCIONS: A la web del circuit http://www.mancovall.com/circuitvalldalbaida/ o l’entitat CAJAMAR fins 48 hores abans de la carrera.    
PER A MÉS INFORMACIÓ: Pots cridar al telèfon 648289628 o visitar-nos a l’Espai Jove. 

Organitza:
C.A. Tira tu davant


Patrocina:
Ajuntament d’Aielo de Malferit