Cercar en aquest blog

dissabte, 23 de març del 2013

Camps de voluntariat juvenil de l'VAJ


Els camps de voluntariat juvenil són una mena d'activitas juvenils en les quals un grup de jóvens de diverses procedències es comprometen, d'una manera voluntària i desinteressada, en el desplegament d'un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat, combinat amb activitats complementàries d'animació. La realització del projecte és un mitjà per a fomentar valors de convivència, de tolerància, de participació, de solidaritat i d'aprenentatge intercultural.
Cada any es convoquen places, dirigides al jóvens residents a la Comunitat Valenciana, per a participar en els camps de voluntariat juvenil de la Comunitat Valenciana, d'altres comunitats autònomes i de països estrangers.

CONVOCATÒRIA CAMPS DE VOLUNTARIAT JUVENIL

Convoquen places, dirigides a jóvens residents en la Comunitat Valenciana, per a participar en els camps de voluntariat juvenil de la Comunitat Valenciana, d'altres comunitats autònomes i de països estrangers, que, a l'inici de l'activitat corresponent reunisquen els requisits que marque el camp triat.
En els camps de voluntariat juvenil organitzats a la Comunitat Valenciana els jóvens participants hauran de tindre 18 anys complits i no superar els 26 anys al començament de cada activitat.
En els camps organitzats en altres comunitats autònomes i pel Servei Voluntari Internacional (SVI), podràn participar voluntaris enntre 15 i 30 anys. Les edats de participació seran les que fixen les corresponents entitats organitzadores en cada torn. Tindran una durada aproximada de 15 dies naturals.

PREU. L'import dels camps que es facen a la Comunitat Valenciana serà de  90,00 €.


PREINSCRIPCIÓ ON LINE  Pots realitzar la preinscripció des del 19/02/2013 fins a les 14 h. del dia 27/03/2013.
 
RESULTAT DEL SORTEIG  El sorteig es celebrarà el día 3/04/2013.

CONSULTA DE LA INSCRIPCIÓ EN CAMPS  Pots consultar el dia i l'hora per a fer la teua inscripción. 

PLACES DISPONIBLES (La relació de camps es completarà a mesura que disposem de la informació)

VEURE ÚLTIMA CONVOCATÒRIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada