Cercar en aquest blog

dimarts, 29 d’octubre del 2013

Campanya 'Viu la teua Comunitat'


L'Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove ha elaborat esta campanya dirigida a grups d'escolars, que inclou una gran varietat d'activitats (mediambientals, culturals, esportives, nàutiques i recreatives) d'1 a 4 dies de durada, que es duran a terme als voltants de les nostres instal·lacions.

Els albergs juvenils, estan distribuïts, de nord a sud, per tota la geografia valenciana, i n'hi ha tant a les comarques de l'interior, en paratges de muntanya, com a les comarques costaneres, molt prop de la mar. A més,  per les seues particulars característiques, els albergs,són uns llocs idonis per a la trobada de persones de diferents nacionalitats, races i cultures, i permeten aconseguir un clima i un ambient de convivència que possibilita l'intercanvi cultural i les experiències compartides.


Calendari: de setembre de 2013 fins a juny de 2014

 
INSCRIPCIONS

Per a realitzar la inscripció en el programa, caldrà enviar el formulari d’inscripció a l’adreça de correu electrònic:

turivaj_escolares@gva.es

Una vegada rebut el formulari, l’IVAJ.GVA JOVE es posarà en contacte amb el Centre i sol·licitarà informació addicional i el pagament del 30% del preu en els 20 dies següents, en concepte de reserva. L'incompliment d'este requisit suposarà la renúncia al viatge per part del grup. El 70% restant s'ingressarà com a màxim 15 dies abans del viatge.


http://www.gvajove.es/ivaj/opencms/IVAJ/va/tiempo/actividades/MenuEscolares.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada