Cercar en aquest blog

dijous, 14 de novembre del 2013

BORSA DE TREBALL - ANIMADOR SOCIOCULTURAL

Us facilitem la següent informació corresponent a una borsa de treball d'animador sociacultural que s'ha obert hui dijous dia 14 de novembre a la localitat de La Vila Joiosa .


  • Mitjà de publicació
    Butlletí Oficial de la Província d'Alacant-nº 214 Data: 11/11/2013
  • A la instància s'adjuntarà:
    a) Justificant d'haver ingressat en la caixa municipal.
    b)Còpia del document nacional d'identitat.
    c) Documentació que acredite els mèrits a valorar en la fase de concurs.
    La documentació acreditativa dels mèrits a valorar es farà per mitjà d'original o fotocòpia compulsada o confrontada.
  • Taxes

    Import / taxes: 16,00€
    Per gir postal o telegràfic els drets d'examen.

    Exempció
    No obstant això, d'acord amb la redacció actual de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per concurrència a proves selectives, no s'exigirà este ingrés al personal de l'Ajuntament ni a tota persona que acredite fefaentment, per mitjà de certificat de l'Oficina dels servicis públics d'ocupació que figure com a demandant d'ocupació durant el termini, almenys, d'un mes anterior a la data de la convocatòria de les proves corresponents i no haja rebutjat oferta d'ocupació adequat ni s'haguera negat a participar, excepte causa justificada, en accions de promoció, formació o reconversió professionals.
  • Presentació

    Lloc
    Registre General d'este Ajuntament

    Altres formes
    En els registres dels òrgans administratius als quals es dirigisquen o davant de qualsevol òrgan administratiu que pertanga a l'Administració General de l'Estat, a qualsevol administració de les comunitats autònomes, o a alguna de les entitats que formen l'Administració local si, en este últim cas, s'hi ha subscrit el conveni oportú, així com en les representacions diplomàtiques o en les oficines consulars d'Espanya a l'estranger.

    - En qualsevol oficina de correus. En este cas s'haurà de presentar en un sobre obert perquè es puga estampar el segell i la data a l'imprés de sol·licitud i a la còpia.
  • 10 dies naturals, comptats des de l'endemà de la publicació d'este anunci del Butlletí Oficial de la Província d’Alacant , 11 novembre 2013, núm. 214.

    Estat:Obert
  • Informació complementària
    Les bases de la convocatòria es troben a disposició dels interessats en la pàgina web www.villajoyosa.com, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de la Vila Joiosa i en l'Oficina Pública d'Ocupació de la Vila Joiosa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada