Cercar en aquest blog

dimarts, 6 de maig del 2014

L’AJUNTAMET D’AIELO DE MALFERIT TANCA LA IX EDICIÓ DE L’ESCOLA DE PASQUA 2014

L’AJUNTAMET D’AIELO DE MALFERIT TANCA LA IX EDICIÓ DE L’ESCOLA DE PASQUA 2014
Durant les vacances escolars de Pasqua l’Ajuntament d’Aielo de Malferit va posar en marxa la IX Edició de l’Escola de Pasqua, amb la finalitat de facilitar als pares i mares la conciliació de la vida laboral i familiar, al temps que ofereia als xiquets una resposta educativa i lúdica adequada, per ocupar el temps lliure i d’oci.

L’activitat que portava per títol “Ni Pasqua sense mona, ni diversió sense aquesta escola molona”, ha tingut una durada de 4 dies i en ella han participat 68 xiquets i xiquetes de la localitat. Tanmateix s’ha comptant amb un equip de professionals de l’animació format per 8 joves del col·lectiu local de JOVES PER LA DIVERSIÓ que són capaços d’oferir als xiquets moltes i variades activitats innovadors.


La Regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, considera que “aquestes iniciatives són fonamentals, en la mesura en que permeten als menuts, poder gaudir d’activitats lúdiques, festives, esportives, tallers, animacions, etc., dintre d’un context educatiu i formatiu”. Així doncs, “l’Ajuntament ha fet un important esforç econòmic i ha assumit gran part de la despesa, amb l’objectiu que les famílies tan sols tinguen que pagar una part del cost real de l’activitat.” “Considerem que aquest tipus d’activitats són necessàries i anem a continuar apostatant per elles perquè moltes famílies de la localitat, i en definitiva xiquets i xiquetes, es beneficien.” 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada