Cercar en aquest blog

dimarts, 29 de juliol del 2014

CLOENDA DE LA 19 EDICIÓ DE L’ESCOLA D’ESTIU

CLOENDA DE LA 19 EDICIÓ DE L’ESCOLA D’ESTIU



En Aielo de Malferit, a 28 de juliol de 2014 

La 19 edició de l’Escola Municipal d’Estiu, organitzada i patrocinada per l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, va finalitzar el passat dijous 26 de juliol després de 5 setmanes de propostes lúdiques. Com ja és tradicional en aquesta activitat d’estiu, destinada a conciliar la vida familiar i laboral, es va concloure amb un meravellós festival ple de sorpreses a la Plaça del Palau. En ell els xiquets i les xiquetes varen donar el millor d’ells mateixos amb les interpretacions personalitzades de les cançons de l’estiu. Com ja es costum, els monitors van preparar una de les seues actuacions característiques, a més de l’animació durant l’acte. 

Per segon any consecutiu el festival va tenir un caràcter solidari, amb la finalitat de contribuir al banc d’aliments que “Caritas Aielo” té com a recurs per a les famílies més necessitades de la localitat. En aquesta edició s’han recollit aproximadament 100 quilos d’aliments de primera necessitat que ajudaran a eixes famílies en estos temps tan difícils que estem patint. 

En definitiva, un total de 150 xiquets han gaudit de les millors activitats de l’escola d’estiu a càrrec dels monitors de “l’Associació de Joves per la Diversió”. La temàtica estava basada en les antigues civilitzacions, portant per títol “Aielo directe: Hui, Antigues Civilitzacions”. Com a novetats, i en resposta a les demandes dels usuaris, s’ha incorporat la llengua anglesa com a llengua vehicular d’alguns tallers i jocs. Així doncs s’han realitzat grans jocs d’exterior, eixides nocturnes, rutes amb bicicleta i activitats d’educació vial. 

En paraules de l’Alcalde de la localitat, José Luís Juan Pínter, “el servei té una bona acceptació i participació i esperem continuar oferint-lo amb la mateixa qualitat com a recurs educatiu i de oci en la nostra localitat”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada