Cercar en aquest blog

dimarts, 22 de juliol del 2014

LA 26a SIMULTÀNIA D’ESCACS A AIELO DE MALFERIT!

LA 26a SIMULTÀNIA D’ESCACS A AIELO DE MALFERIT!

El passat diumenge 20 de juliol va tenir lloc l’últim esdeveniment de l’Escola Municipal d’Escacs, la “26ª Simultània”. L’activitat organitzada i patrocinada per l’Ajuntament d’Aielo de Malferit es va celebrar al passeig de l’Eixample de la localitat.

A les 11 hores es donava inici a les esperades partides contra un dels millors jugadors d’escacs a nivell nacional, el Mestre Internacional Juan Antonio Toledano. Grans i menuts de la localitat i localitats veïnes, alguns d’ells reconeguts jugadors de la disciplina, vàrem reptar el famós jugador d’Alzira fins les 13 hores. Al llarg del matí els jugadors varen mostrar les seues millors jugades amb la finalitat de resistir les ofensives del mestre, oferint al públic un meravellós espectacle.


Dels 35 jugadors que varen passar pels taulers d’escacs ningú va ser capaç de derrotar el mestre, no obstant Juan Antonio va afirmar que “aquest any ho he tingut més complicat que els darrers, els jugadors han demostrat un gran nivell de joc”.

L’activitat va concloure amb l’entrega d’obsequis, comptant amb la presència de l’Alcalde, José Luis Juan Pínter, la Regidora d’Educació i el mestre de l’Escola d’escacs d’Aielo, Enrique Borderia. En aquesta edició l’obsequi va ser en forma de llibre de lectura, grans i menuts varen tindre el seu llibre amb la finalitat de fomentar la lectura. En paraules de l’Alcalde “ens sentim orgullosos d’organitzar activitats esportives d’aquest tipus i ens complau veure els resultats. Esperem que després d’haver formalitzat l’Escola Municipal, es fomente i es promoga la pràctica del mateix”.

 Tot seguir els participants i públic assistent varen fer una ovació en motiu d’agraïment al mestre local, Enrique Borderia, que any rere any es preocupa perquè els xiquets i altres aficionats puguen gaudir de la pràctica dels escacs.



En Aielo de Malferit, a 22 de juliol de 2014


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada