Cercar en aquest blog

dimarts, 28 d’octubre del 2014

Nota informativa Esplai 2014 - 2015



HALLOWEEN 2014  A L’ESPLAI D’AIELO DE MALFERIT

El passat divendres 24 d’octubre es va celebrar el Halloween per a xiquets i xiquetes, d’edats compreses entre els 8 i els 14 anys, en la localitat d’Aielo de Malferit. L’activitat, patrocinada per l’Ajuntament d’Aielo de Malferit i organitzada per l’Associació Joves per la Diversió, va comptar amb la participació d’aproximadament 130 usuaris i uns 30 monitors i monitores a càrrec de l’Associació.

L’activitat va consistir en una “nit de la por”, amb un recorregut terroríficament ambientat des de la Barceloneta fins a l’antiga Central Hidroelèctrica, passant per l’actual llit del riu Clarià. Durant el recorregut els xiquets van poder gaudir de l’experiència d’aquest tipus d’activitat en el medi natural, junt amb els companys i monitors que els acompanyaven en tot moment al llarg del camí. En finalitzar els xiquets i els monitors varen gaudir d’un bon sopar en l’Espai Jove per acomiadar-se, mentre revivien els moments més divertits i es narraven els esglais més destacats. 

L’associació Joves per la Diversió ha quedat molt satisfeta amb el resultat obtingut, i espera poder acollir a tan gran nombre de participants en properes edicions d’aquesta i altres activitats.  

Segons la Regidora d’Educació, Estela Albert Borderia, “és d’agrair el gran esforç i la dedicació que l’Associació de Joves per la Diversió està desenvolupant dintre de l’activitat d’Esplai 2015, perquè temporada rere temporada es veu créixer de manera exponencial el nombre de participants i el sentiment de grup que entre ells es crea. Activitats educatives com aquestes s’han de promoure per oferir una resposta adequada de les necessitats dels nostres infants”
 

 En Aielo de Malferit, a 28 d’octubre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada