Cercar en aquest blog

dimarts, 3 de novembre del 2015

ESPLAI 2015 - 2016

NIT DEL TERROR EN AIELO DE MALFERIT

El passat divendres 30 d’octubre, amb  motiu de la Festa de Halloween, el Grup de l’ESPLAI va organitzar a la localitat d’Aielo de Malferit la 2a Nit del Terror, un recorregut ple d’esglais que va sorprendre als més menuts.
El joc terrorífic va començar a les 19’30 hores des de la Plaça del Palau amb una ambientació per grups per passar posteriorment a fer el recorregut que els portaria fins al parc del mirador, passant per l’antiga central hidroelèctrica i altres espais emblemàtics de la localitat. Aproximadament 130 xiquets i xiquetes, d’edats compreses entre els 9 i els 14 anys varen participar a l’activitat que comptava amb sopar de pizza al pati del Grup Nou.
Allò que anys enrere va començar amb La Casa del Terror a la Casa de la Joventut, hui s’ha consolidat en un gran joc d’exterior molt demandat entre la població infantil. En aquesta edició les inscripcions es varen tenir que tancar el primer dia per el gran nombre de menuts i menudes inscrites a l’activitat. En paraules de l’Associació de Joves per la Diversió “tractarem que la propera edició siga millor i que la major part dels menuts puguen participar a l’activitat.”
Segons el Regidor de Joventut, Rafael Egea, “l’Espai d’aquesta temporada va a estar orientat a grans jocs d’exterior que faran que els menuts es retroben amb la natura i aprenguen a cuidar-la i respectar-la, al temps que gaudeixen jugant i corrent com no ho fan habitualment. Des de l’Ajuntament volem felicitar els monitors i les monitores que participen a l’activitat de l’Esplai perquè temporada rere temporada treballen de valent per fer que els menuts i les menudes de la localitat s’ho passen d’allò més bé.”








En Aielo de Malferit, a 2 de novembre de 2015.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada