Cercar en aquest blog

dijous, 19 de febrer del 2015

Curs de Monitor de Temps Lliure a la localitat d’Aielo de Malferit



Arranca una nova edició del curs de Monitor de Temps Lliure a la localitat d’Aielo de Malferit.

El passat dissabte 14 de febrer Aielo de Malferit va encetar una nova edició del Curs de Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil, contemplat dintre de l’oferta formativa per a joves que la Regidoria de Joventut de la localitat promou. 

El curs, que tindrà una durada de 13 sessions desenvolupades en dissabtes, capacitarà a 20 joves de la localitat d’Aielo de Malferit i de localitats veïnes, per tal de dur a terme activitats educatives en el temps lliure i en centres de vacances amb xiquets i joves. L’etapa lectiva es desenvoluparà en la Biblioteca Municipal i serà impartida per l’escola d’animació ABAST, qui col·labora estretament amb l’Ajuntament en la formació dels joves dintre de l’àmbit de l’educació no formal.

En paraules de l’Alcalde de la localitat José Luis Juan Pínter, “considerem que la formació dels joves es fonamental per al seu desenrotllament com a persones i que cal respondre a les seues demandes de formació i educatives. Des de l’Ajuntament any rere any llancem cursos com aquest adreçats a joves, dintre del Programa de Formació per a Joves.
 
En Aielo de Malferit, a 17 de febrer de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada