Cercar en aquest blog

dijous, 12 de febrer del 2015

NOTA DE PREMSA RASPALL



FINALS “CAMPIONAT DE RASPALL MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE LA VALL D’ALBAIDA”

El passat cap de setmana, 7 i 8 de febrer, Aielo de Malferit va acollir les Finals del Campionat Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida al Trinquet Municipal.

A les 10 hores del dissabte es donà inici al Campionat amb la categoria Infantil, passant per la resta de categories menudes i concloent la jornada amb la 4a categoria. En la jornada del diumenge els protagonistes foren els jugadors de la 3a i la 2a categoria.     Durant tot el cap de setmana el Trinquet Municipal va estar ple de gom a gom. El públic va gaudir d’un bon de setmana de raspall on es deixaren veure grans pilotaires com ara bé Leandro III, Leandro II i grans aficionats de tot arreu.

El Campionat va concloure amb l’entrega de trofeus per categories de la mà del President de la Mancomunitat Juan Antonio Puchades, l’Alcalde de la localitat Jose Luis Juan Pínter, el Regidor d’Esports d’Aielo de Malferit Javier Montoya, entre altres Alcaldes i personalitats assistents a l’acte d’entrega de trofeus.

Destacar la participació de l’equip local Infantil, integrat per Jordi Sanz, Marcos Nadal, Moisés Silvestre i Txema Belda, i l’equip cadet, integrat per Jose Mompó, Josep Andrés, Edu Gaya i Ionut Runcan. Ambdós equips disputaren les finals contra els equips de la localitat de Genovés, qui eixí victoriós del duel, tot i el bon joc dels d’Aielo.

En paraules de l’Alcalde de la localitat José Luis Juan Pínter, “es tot un plaer haver acollit aquestes finals tan disputades del campionat de raspall de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. L’esport de la pilota comença a agafar força a la localitat i es posiciona entre els esports de moda, gràcies al treball i entusiasme de l’entrenador Ramón Bataller, així com als esforços que des de l’Ajuntament estem fent.” 

En Aielo de Malferit, a 10 de febrer de 2015



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada