Cercar en aquest blog

dimarts, 3 de maig del 2016

20 JOVES PARTICIPAREN AL SOPAR AMB JOCS ORGANITZAT PER L’ESPAI JOVE D’AIELO DE MALFERIT



El passat divendres s’obria una nova etapa al Casal de la Joventut d’Aielo de Malferit on, una volta al mes, els i les joves a partir de sisé de Primària, podran gaudir de l’Espai Jove en horari nocturn i amb multitud d’activitats organitzades segons les necessitats i gustos dels participants.

Aquest divendres 11 de març un total de 20 joves del poble varen assistir a un sopar amb jocs que havíem organitzat especialment per a ells on van poder sopar una hamburguesa amb creïlles, beguda i “picaeta” a més de poder utilitzar tots els jocs de la Casa, com ara el billar, els futbolins o el pin pon, entre altres, per tan sols 3 euros.

Des de les 21:00 fins a les 24:00 hores els i les joves de la localitat varen poder gaudir de les instal·lacions i de les activitats, i s’ho passaren d’allò més bé.



Aquestes activitats nocturnes seran organitzades una volta al mes, sempre variant el tipus d’activitats i el sopar, per a atraure cada volta a més i més joves d’Aielo i crear un altre tipus de diversió nocturna, almenys un divendres al mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada