Cercar en aquest blog

dimarts, 3 de maig del 2016

61 XIQUETS I XIQUETES PARTICIPAREN A LA ACAMPADA DE L’ESPLAI D’AIELO DE MALFERIT


El passat cap de setmana, 9 i 10 d’abril, un total de 61 xiquets i xiquetes d’Aielo de Malferit, d’entre 8 i 14 anys, participaren en la VI edició de  l’Acampada de l’Esplai de la localitat.
Aquesta excursió es celebra cada any per a concloure la temporada d’activitats per a joves, que organitza l’Ajuntament d’Aielo de Malferit conjuntament amb l’Associació local, Joves per la Diversió.


Aquesta edició de l’acampada, va comptar amb multitud de noves activitats adreçades a conèixer la natura i els animals com ara, jocs d’orientació, eixides a la muntanya, temps lliure amb els animals i aprenentatge, entre altres que varen fer que els xiquets i xiquetes ho passaren d’allò més bé.


La Finca la Masarra és una granja escola situada a la localitat de Bocairent que, gràcies a la proximitat amb el nostre poble i a la situació privilegiada en la qual es troba, a la Serra Mariola, de nou ha sigut el lloc elegit per a realitzar la VI edició l’Acampada de l’Espai d’Aielo.

Sens dubte una bona forma de què els menuts i les menudes del poble gaudisquen i utilitzen el seu temps lliure i d’oci per divertir-se i aprendre.




I ara tan sols falta esperar fins a agost per a què arribe l’Acampada d’Estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada